Duke ngarkuar faqen...

Rreth Nesh

Kreu / Rreth Nesh

Përse TopExpress ?

Cilësi

Korrektësi

Seriozitet

Të pranishëm ne tregun shqipëtar prej vitit 2002.

Me kalimin e viteve jemi konsoliduar në eksperiencën tonë duke rritur cilësine e shërbimit.
Duke filluar nga viti 2008 jemi perfaqësues ekskluziv të firmës BianchivendingGroup S.p.a me qendër në Itali e cila është lider në prodhimin e distributorëve automatike dhe të ekspresëve profesional për sektorin Ho.Re.Ca.
Gjithashtu përfaqësojmë këtë firmë edhe në Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi.
Me distributorët automatik “Bianchi” gjendemi ne rrethet: Tiranë, Durrës, Kavajë, Rrogozhinë, Peqin, Elbasan, Lushnje, Fier , Vlore, Berat, Korcë etj..
Sherbejmë në institucione shtetërore, kompani private, restorante etj..

Cilësia, korrektësia dhe serioziteti me të cilin punojmë, ka bërë që të rrisim numrin e klientëve hap pas hapi.

Na Kontaktoni